Tara: Europa / Rusia

Moscova este capitala Federatiei Ruse si este un centru politic major, economic, cultural, stiintific, religios, financiar, educational si de transport al intregului continent.

Moscova reprezinta un complex unic de capodopere arhitecturale vechi si cladiri moderne, high-tech. Acesta este un loc in care turistii intra in contact cu traditiile poporului rus.  Centrul istoric al Moscovei, Kremlinul si catedralele sale, manastiri, cetati si palate impresionante uimitoare demonstreaza arta si cultura autentica de la sfarsitul Evului Mediu, in Rusia.

In Moscova centrul vechi al orasului si-a pastrat atmosfera si frumusetea indiferent de evenimentele ce se desfasoara in timp.

 

Puncte de interes:

 • Cladirea Kremlinului
 • Piata Rosie
 • Muzeul de Arte Frumoase
 • Teatrele
 • Strada Tverskaya
 • Amintirile din perioada Sovieta
 • Cathedrala Hristos Mantuitorul
 • Extravagantele cupole ale catedralei Sf Vasile
 • Metroul moscovit
 • Mausoleul lui Lenin
Tara: Europa / Rusia

Tipul excursiei: Clasic

Nivelul de servicii: Superior

Gradul de solicitare fizica: 

 

Tara: Europa / Rusia

Pret incepand de la 1.045 EUR / persoana

Ce este inclus:

 • Bilet avion Bucuresti – Moscova (dus-intors)
 • 3 nopti cazare in camera dubla la Hotel National 5* (mic dejun inclus)
 • Asigurare medicala

 

Si ce nu este inclus:

 • Transfer de la si la aeroport (la cerere poate fi oferit)
 • Excursii optionale
 • Mesele nespecificate

 

Activitati optionale:

 • Turul metroului din Moscova

Fa un tur pe sub oras pentru a admira mozaicurile si marmura acestei metropole subterane. Metroul din Moscova, este unul dintre cele mai eficiente si scumpe sisteme de metrou din lume, care atrage turistii prin decoratiunile sale extravagante, prin statiile din perioada sovietica, fiecare statie fiind o opera de arta. In totalitate Moscova are 172 de statii ce transporta in medie peste sapte milioane de pasageri pe zi, mai mult decat retelele din Paris si New York impreuna.

Durata: 2 ore

Include: Ghid vorbitor de limba engleza si intrarea la metrou

Tarif 48 EUR

 • Croaziera cu cina pe Raul Moscova

Rasfata-te cu aceasta cina si admira obiectivele turistice. Pentru inceput vei fi condus de la hotelul tau de un reprezentant (sofer sau asistent) pana la ponton. Acolo o frumoasa ambarcatiune cu motor te va astepta. Vei aluneca usor pe langa Kremlin, Cathedrala Hristos Mantuitorul si alte faimoase monumente din capitala Rusiei, stand confortabil la masa si savurand cele trei feluri principale, fiind acompaniat de o muzica placuta. Dupa ce vei ajunge pe puntea deschisa, pentru a inspira aerul rece si pentru a admira vechile poduri ale Moscovei decorate cu mii de lumini colorate (12 poduri ). De pe apa, impatimitii de fotografii pot face poze remarcabile, unice in amintirea acestei seri romantice. La final, vei fi condus inapoi la hotelul tau.

Durata: 5 ore

Include: Masina si asistenta in timpul transferului de la / la hotel, 3 feluri la cina

Croaziera poate fi suspendata cu putin timp inainte, in cazul in care conditiile meteorologice o impun.

Pret pornind de la 325 EUR.

 • Vizitarea Muzeului de Vodka si degustare de Vodka cu gustare

Turul pentru degustare de Vodka, iti va permite sa afli adevarata poveste, cand a inceput sa fie fabricata si rolul ei in istoria civilizatiei ruse. Vei avea sansa sa vezi procesul de distilare. O parte a colectiei acestui Muzeu este dedicata secolului 20 cu toate rasturnarile, o alta parte a colectiei este dedicata Marelui Razboi Patriotic, indeosebi introducerii ratiei zilnice de vodka pentru soldatii din linia intai, numita traditional “cele 100 de grame ale comisarului”. Dupa vizitarea muzeului vei avea posibilitatea de a degusta 3 feluri de vodka cu diverse gustari.

Durata: 3 ore

Include: Transport in vehicul cu aer conditionat, un ghid local, intrarea la Muzeul de Vodka si degustare de Vodka cu gustari

Pret incepand de la 200 EUR

 • Vizita la Kolomenskoye Estate

Te invitam sa faci o excursie la frumosul sat Kolomenskoye, o oaza unica in centrul Moscovei. Resedinta de vara a Tarilor rusi inca de pe vremea lui Ivan cel Groaznic. Vei vizita Muzeul de Arhitectura din lemn, casa in care a trait Petru cel Mare, biserica Inaltarea Domnului, construita in cinstea nasterii fiului Vasile al III-lea si desemnata patrimoniu mondial UNESCO.

Durata: 3 ore

Include: Ghid vorbitor de limba engleaza, bilet de metrou si intrari la doua atractii

Tarif 68 EUR

 • Turul orasului Moscova cu Galeria Tretyakov

In turul orasului vei fi insotit de un ghid profesionist, care iti va arata bulevardele principale, inclusiv Tverskaya, Sofiyskaya si digurile Kremlin si Arbat. Turul va avea puncte de atractie celebre cum ar fi Catedrala Hristos Mantuitorul, manastirea Novodevichy, Poklonnaya, Universitatea de Stat din Moscova cu o vedere panoramica a orasului, unde poti admira stele rosii de la Kremlin. Vei vedea, de asemenea, Catedrala St Basils si mausoleul lui Lenin din Piata Rosie. Dupa turul de oras, se va vizita Galeria Tretyakov – una dintre cele mai mari muzee din Rusia, cu peste 100.000 de opere de arta, inclusiv icoane, picturi, grafica si sculptura. Turul se termina la muzeu.

Durata: 5 ore

Include: Transport cu aer conditionat, serviciile unui ghid local si bilete de intrare la Galeria Tretyakov.

Tarif pornind de la 210 EUR

 

Iti putem personaliza vacanta in functie de preferinte. Spune-ne doar ce-ti doresti.

Se aplica termenii si conditiile Exploratist Adventures.

Excursii similare


Scufundari cu rechini albi in Barcelona
De la 610 €

City Break Roma
De la 193 €

City Break Milano
De la 380 €

City Break Madrid – Premium
De la 210 €