Tara: Asia / India

Pregateste-ti aparatul foto pentru un circuit turistic de 14 zile, care include vizitarea a 3 rezervatii naturale si sansa de a vedea maretul tigru in habitatul sau natural. De la parcul national din Ranthambore la frumusetea celui din Bandhavgarh, ghizii te vor insoti in explorarea mediului in care isi desfasoara viata cele mai exotice animale salbatice. Faimosul Taj Mahal, forturile impunatoare si palatele din Jaipur creeaza un amestec interesant de culturi si iti vor dezvalui esenta Indiei. Comorile ascunse la tot pasul vor tine ocupat obiectivul aparatului foto.

 

Puncte de interes:

 • Jama Masjid (Marea Moschee)
 • Piata Chandni Chowk din Delhi
 • Connaught Place, districtul financiar si comercial din Delhi
 • Safari in Parcul National Bandhavgarh, regatul tigrilor salbatici
 • Parcul National Ranthambore
 • Hawa Mahal (Palatul Vanturilor)
 • Ruinele orasului Amber
 • Taj Mahal
 • Fortul din Agra
Tara: Asia / India

Tipul excursiei: Clasic

Nivelul de servicii: Standard

Gradul de solicitare fizica: 3

Tara: Asia / India

ZIUA 1:  Delhi

Sosire Delhi – capitala Indiei, check-in hotel. Seara te vei intalni cu ceilalti membri ai grupului si veti discuta despre detaliile calatoriei. Verifica avizierul de la receptie pentru a afla locul si ora la care se va reuni grupul.

ZIUA 2:  Delhi

Dimineata devreme te vei aventura in inima Delhi-ului pentru a explora partea sa veche. Vei vizita renumita Jama Masjid si vei urca la minaret pentru o panorama asupra orasului. Priveste agitatia si simte aromele mirodeniilor din Piata de condimente. Urmeaza plimbarea prin Chandni Chowk, una din cele mai vechi si aglomerate piete din India si mai tarziu vei afla istoria regiunii Sikh in lacasul de rugaciune Gurudwara. Vei lua apoi metroul spre centrul New Delhi, Districtul Connaught, a carui arhitectura este parte reminiscenta a ocupatiei britanice.

La mijlocul dupa-amiezei grupul se va indrepta spre gara pentru imbarcarea in trenul de noapte.

ZILELE 3-5: Parcul National Bandhavgarh

Dimineata devreme vei ajunge la Gara Katni. Urmeaza o calatorie auto spre Parcul National Bandhavgarh, regatul unuia din cele mai puternice simboluri ale Indiei, tigrul. Vei petrece aici 2 zile si vei avea sansa de a strabate in jeep acest ultim habitat al tigrilor salbatici din India si din lume. Bandhavgarh gazduieste 22 de specii de mamifere si 300 de specii de pasari, aici putand fi observate: maimute Langur, mistreti, caprioare Chital, caprioare Sambar, antilope Chousingha, leoparzi, caini salbatici si specia rara a lupului indian.

Vor exista 2 expeditii safari in interiorul parcului.

ZILELE 6-7:  Parcul National Ranthambore

Vei calatori spre Parcul National Ranthambore, unul din primele parcuri – rezervatii naturale pentru tigrii. Te asteapta aventura in interiorul parcului, unde vei descoperi lacuri, lastarisuri, ruinele unor palate antice si o fauna diversa care include: caprioare, numeroase specii de pasari si maimute.

 

ZIUA 8:  Tordi Sagar (experienta rurala)

In aceasta dimineata vei calatori in inima Rajasthan-ului, intr-un mic sat cu o cultura bogata, aflat intr-un amplasament natural fermecator. Vei sta intr-o locuinta, cu o istorie de 150 de ani, ce a apartinut vechii nobilimi.

Propietarul locuintei iti va prezenta localitatea si vei descoperi diverse temple, zone rezidentiale ale satenilor, zone ale comunitatii, piata locala. Seara vei putea observa apusul de pe dunele din jurul satului si intunericul cuprinzand desertul.

ZILELE 9-10: Jaipur

Dimineata devreme poti admira un rasarit de soare de pe coline. Mai tarziu vei face un tur al localitatii insotit de gazda, inainte de a te merge cu masina spre Jaipur.

Vizita a orasului Jaipur, „Orasul roz”; vei admira stilul arhitectural hindu al cladirilor. Vei trece pe jos sau cu veloricsa prin porti mandala spre zona de centru a palatului Hawa mahal (Palatul Vanturilor), vei strabate aleile sale admirand gradinile si micul lac.

Vei vizita si ruinele orasului Amber, fosta capitala a statului Jaipur.

ZIUA 11: Bharatpur

Calatoria te va purta mai apoi spre Bharatpur, casa Parcului National Keoladeo Ghana, inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO, recunoscut ca un paradis al pasarilor. Parcul adaposteste peste 400 de specii de pasari care pot fi admirate in calatoria cu veloricsa condusa de localnici sau ornitologi.

ZIUA 12: Agra

In zorii zilei sau spre seara, pentru crearea unei amintiri memorabile, vei vizita Taj Mahalul, simbol al arhitecturii Mughal, unul din cele mai importante repere turistice ale Indiei.

Vei calatori cu una din veloricsele omniprezente pentru a vizita Fortul si Palatul din Agra.

ZIUA 13: Delhi

Vei prinde apusul la Taj Mahal. Astazi vei avea program liber pentru vizitare, ai putea merge la Micul Taj sau la Etmad Ud Daulah, primul monument construit din Peitra Dura. Ziua se va inchiea cu drumul in autobuz spre Delhi.

ZIUA 14: Delhi

Este ultima zi a calatoriei. Iti poti face timp pentru vizitarea unor monumente neexploarate, inainte de plecarea spre casa.

Tara: Asia / India

Pret incepand de la  1.290 EUR/ persoana

Ce este inclus :

 • Plimbare in vechiul Delhi, vizitarea Pietei condimentelor si a Jama Masjid (Marea Moschee), Safari in Parcul Nationl Ranthambore, interactiune culturala si plimbari in satul Rajasthani, tur al Fortului Amber si al Hawa Mahal, tur pe bicicleta la Parcul National Bharatpur, intrare la Taj Mahal, la Fortul Rosu
 • 4 mic dejunuri
 • Cazare hotel si la gazde locale 11 nopti, vagon de dormit 2 nopti
 • Tren, autobuz local, charter bus, ricse auto
 • Conducator de grup si ghizi locali
 • Experienta pentru grupuri mici, maxim 15 persoane, in medie 10

 

Si ce nu este inclus:

 • Cheltuielile de natura personala
 • Bilete de avion (interne si internationale)
 • Alte servicii nespecificate ca incluse

 

 Activitati optionale:

 • Safari suplimentar la Parcul National din Bandhavgargh
 • Vizitarea Observatorului Regal Jantar Mantar din Jaipur
 • Vizionarea unui film Bollywood-ian la Cinematograful Raj Mandir

 

Iti putem personaliza vacanta in functie de preferinte. Spune-ne doar ce-ti doresti.

Se aplica termenii si conditiile Exploratist Adventures.

Excursii similare


Pescuit in Scotia
De la 1.535 €

Scufundari cu rechini albi in Cape Town
De la 2.210 €

Aventura in Peru pe Amazon
De la 1.400 €

Descopera Nordul Thailandei
De la 980 €