Tara: Africa / Mozambic

Plajele neatinse cu nisipuri albe si apele de un albastru cristalin din jurul Insulei Benguerra din Mozambic iti vor oferi izolarea idilica intr-un cadru natural care iti taie respiratia. In mijlocul unor gradini indigene luxuriante, la o aruncatura de bat de ocean, sunetul valurilor care se intind usor pe nisipurile albe va fi cantecul de noapte buna pe care il vei auzi in fiecare seara. Aceasta este magia Mozambicului.

Sezlongurile imbie la o dupa-amiaza relaxanta la soare in timp ce, pentru cei mai activi, apele calde invita la inot sau snorkelling printre speciile de fauna marina plina de culoare. Incheie ziua cu o croaziera pe barci dhow traditionale in timp ce soarele se scufunda in albastrul intunecat al valurilor.

 

Puncte de interes:

 • Plajele albe, pustii ale Insulei Benguerra din Mozambic
 • Inot, snorkelling sau pescuit in apele calde ale Mozambicului
 • Croaziera la apus cu barca dhow traditionala
 • Insula Benguerra – Mozambic si vegetatia ei luxurianta
Tara: Africa / Mozambic

Tipul excursiei: Clasic

Nivelul de servicii: Superior

Gradul de solicitare fizica: 

Tara: Africa / Mozambic

Zilele 1 – 9: Insula Benguerra

La sosirea pe Aeroportul Vilanculos vei fi intampinat de un membru al echipei care te va asista cu imbarcarea pentru un zbor scurt pana la Azura.

Relaxa-te timp de 9 nopti la Azura intr-o vila de lux situata pe plaja, pe coasta idilica a insulei Benguerra. Asezate in gradini indigene si la doar cativa pasi de plaja, cele 16 vile luxoase de la Azura iti vor oferi un paradis privat. Sederea include mesele, inclusiv cina pe plaja si evenimente cu meniu special, beri si bauturi spirtoase locale, o selectie de vinuri ale casei, bauturi racoritoare, ceaiuri si diverse sortimente de cafea, apa, cocktailul zilei servit la apus pe terasa proprie, majordom mozambican si servicii de host, 15 minute de masaj de relaxare pentru spate si gat in ziua sosirii, plimbare cu LandRover pe insula, croaziera cu barca dhow la apus, diverse activitati pentru copii si servicii de curatatorie.

Azura iti ofera si servicii de spa, si un centru de sporturi acvatice care te invita la aventuri optionale cum ar fi scufundarile, snorkelling, sailing, pescuit sportiv si kayaking. Se pot organiza la cerere plimbari cu masina pe insula sau excursii culturale.

 

Ziua 10: Plecarea

Dupa un mic dejun delicios in zgomotul valurilor care se rostogolesc pe tarm, te vei intoarce la Aeroportul International Vilanculos relaxat si cu forte proaspete.

Tara: Africa / Mozambic

Pret incepand de la 4.500 EUR / persoana

Ce este inclus:

 • 10 zile/9 nopti cazare in camera twin
 • Mesele si bauturile mentionate in itinerar
 • Activitatile mentionate in itinerar
 • Zboruri interne programate Vilanculos / Azura / Vilanculos
 • Asigurare de evacuare in caz de urgenta medicala

 

 Si ce nu este inclus:

 • Gratuitati sau obiecte de uz personal
 • Vize (te rugam sa te informezi riguros cu privire la conditiile de calatorie in tarile pe care urmeaza sa le vizitezi)
 • Taxa de acces in Parcul National Bazaruto: aproximativ 10 USD de persoana
 • Zborurile internationale de la Vilanculos si Aeroportul International Pemba
 • Taxele de aeroport

 

Activitati optionale:

Iti putem personaliza vacanta in functie de preferinte. Spune-ne doar ce-ti doresti.

Se aplica termenii si conditiile Exploratist Adventures.

Excursii similare


Sejur in Maldive
De la 1.600 €

Mexic, Coasta Caraibelor
De la 964 €

Luna de miere in Porto, Portugalia
De la 169 €

Luna de miere in Santorini, Grecia R ...
De la 335 €