Madagascar, cea de-a patra mare insula a planetei, este rupta parca dintr-o alta lume. Aceasta tara are o frumusete exotica, tentanta si provocatoare, fiind cautata pentru peisajele uimitoare si viata salbatica ciudata, cum nu mai gasesti in niciun alt colt al lumii.  Izolata de restul lumii, insula este cunoscuta pentru speciile endemice de lemuri, cameleoni, broaste si pasari.

Fauna si flora din Madagascar sunt originale, aproximativ 80% din toate speciile de aici fiind unice in lume. Printre animalele ce pot fi vazute aici se afla diferite specii de lemuri, boul cu cocoasa, crocodili, cameleoni, papagali sau soparle. Vegetatia e formata din codri seculari din arbori cu esente tari: santal, eucalypt, abanos, palisandru, baobab si arbore de paine. Madagascarul este cel mai mare producator de vanilie din lume.

Profita de timpul petrecut in Madagascar pentru a face safari, scufundari, snorkeling, plimbari lungi prin jungla sau prin orasele mari, rafting sau sporturi extreme.

Alege una din destinatiile de mai jos si rezerva-ti excursia! Daca nu ai gasit ceea ce cautai, spune-ne ce-ti doresti si vom gasi o destinatie special pentru tine.

  •  Ambohimanga, o fortareata inconjurata de padure, este locul de nastere al Madagascarului ca stat, denumit si ”orasul albastru”, “orasul sfant” sau “orasul uitat”
  • Rezervatia Naturala Tsingy de Bemaraha in care padurile virgine, lacurile si mlastinile de mangrove sunt habitatul ideal pentru diferite specii de pasari si lemuri
  • Palatul Reginei alaturi de Satul Regal sau Rova, in prezent monument national, a fost candva resedinta Dinastiei Merina
  • Ampefy, o zona vulcanica cu cascade si gheizere spectaculoase
  • Parcul National Perinet, rezervatie naturala, casa unor specii de lemuri fara coada si a multor orhidee
  • Orasul Ilakaka – paradisul safirelor
  • Spectacolul balenelor care inoata in apropierea coastei de est in perioada iulie – septembrie

Excursii in categoria Madagascar