Maroc este o tara bogata in istorie de pe continentul african, pe cat de dinamica pe atat de interesanta. Un  taram al dunelor sahariene, varfurilor muntoase si al plajelor, Maroc pare o destinatie de vacanta croita pe masura turistului. Iubitorii de natura, pasionatii de istorie, amatorii de surf, aventurierii, toti pot aprecia in egala masura o vacanta in Maroc. Impozantele moscheele ce infrunta timpul si ospitalitatea oamenilor sunt un atu pentru explorarea acestei tari.

Lantul muntilor Atlas separa campiile fertile de desert, ceea ce lasa loc multor posibilitati de calatorie. Tara are iesire atat la Marea Mediterana cat si la Oceanul Atlantic iar in timpul verii toride, orasele de la malul marii sunt pline de viata. Agadir este una din cele mai populare destinatii de vacanta din Maroc,  urmat indeaproape de Tanger, mai ales datorita locatiei sale din apropierea Stramtorii Gibraltar.

Fiecare din orasele mari ale tarii are un farmec aparte. Casablanca are magazine luxoase si cel mai mare bazar din lume, Fes este cel mai vechi oras al lumii islamiceMarrakesh - fondat in 1062 este supranumit ”Perla Nordului”, iar capitala Rabat este un oras modern care pastreaza farmecul basmelor arabe.

 

Alege una din destinatiile de mai jos si rezerva-ti excursia! Daca nu ai gasit ceea ce cautai, spune-ne ce-ti doresti si vom gasi o destinatie special pentru tine.

  • Marea Moschee Hassan II din Casablanca, cea de-a doua moschee din lume ca marime dupa Mecca
  • Orasul vechi: „Medina” din Marrakesh, pentru farmecul peisajului autohton; explorati pietele traditionale si muzeele sale
  • Djemma el Fna, cea mai mare piata islamica din lume, aflata in Marakesh si plimbarea prin gradinile Majorelle
  • Palais Dar Si Said, Muzeul de Arte Marocan
  • Daca sunteti cazati in Marrakesh, nu ratati o plimbare pe jos sau cu catarul din Imlil pana la valea Kasbah Du Toubkal, din muntii Atlas

Excursii in categoria Maroc