In Mozambic se intalnesc unele din cele mai elocvente exemple de arhitectura si relicve ale epocii coloniale din intreg continentul, desi tara si-a pastrat mostenirea culturala africana, care poate fi experimentata prin arta, muzica si mancare.

Arhipelagul Bazaruto, un lant ingust de insule,  adesea descris drept o comoara din punct de vedere ecologic, gazduieste cea mai mare populatie de dugong din estul Africii (un mamifer de mare ce seamana cu sirenele) si numeroase specii de pasari marine. Este una din cele mai atractive zone ale Africii, fiind binecuvantata cu plajele de un alb sclipitor si spectaculoase recife de corali, vizitate adesea de balene-rechini, delfini si cinci specii de testoase pe cale de disparitie, care sunt protejate in aceasta regiune.

Vei putea incerca in Mozambic excursiile cu caiacul prin padurile de mangrove, adapost al animalelor salbatice exotice, plimbarea cu barca pe sub palmierii Arhipelagului Quirimbas si vei putea dansa pe ritmuri traditionale marrabenta, in Insula Ibo. Taramul ti se va parea magic, asa cum era descris de Bob Dylan in unul din cantecele sale.

Alege una din destinatiile de mai jos si rezerva-ti excursia! Daca nu ai gasit ceea ce cautai, spune-ne ce-ti doresti si vom gasi o destinatie special pentru tine.

  • Insulele idilice, incluzand Arhipelagul Bazaruto, care se gasesc in apropierea coastei, un paradis pentru amatorii de scufundari, snorkelling, kayaking
  • Statiuni tropicale de lux pe insule si pe continent
  • Insula Ibo, cea mai veche asezare coloniala din Mozambic
  • Parcul National Quirimbas
  • Pescuitul sportiv, incluzand pescuitul oceanic si de exemplare mari (cu eliberarea exemplarelor)
  • Croaziera cu barca dhow traditionala
  • Observarea faunei variate din regiune, inclusiv a speciei dugong

Excursii in categoria Mozambic