Zambia este comoara nedescoperita din Africa. Aceasta adaposteste o extraordinara frumusete naturala si este una dintre zonele cele mai neexploatate si curate de pe continent fiind usor de inteles de ce are una dintre cele mai mari suprafete de teren ocrotite in cadrul unor rezervatii naturale din Africa.

Numita dupa puternicul si fascinantul rau Zambezi, aceasta tara este caminul safari-ului parcurs pe jos. Zambia este renumita pentru raurile si lacurile sale, care alimenteaza o gama larga de habitate, precum si pentru superba Cascada Victoria. Cascada, cunoscuta si sub numele de “Fumul care produce tunete”, este una dintre minunile naturale ale lumii, un obiectiv turistic pretios si spectaculos al Africii.

Tara detine unele dintre cele mai bogate si mai frumoase rezervatii naturale, inclusiv Luangwa de Sud, Parcul National Mosi-Oa-Tunya sau Kafue.

Orasul Livingstone este o destinatie turistica fermecatoare si placuta, cu multe restaurante si oportunitati de explorare a pietelor locale si a muzeelor care te ajuta sa intelegi viata triburilor africane.

 

Alege una din destinatiile de mai jos si rezerva-ti excursia! Daca nu ai gasit ceea ce cautai, spune-ne ce-ti doresti si vom gasi o destinatie special pentru tine.

  • Rafting pe raul Zambezi
  • Trei mari lacuri din Africa - Tanganyika, Kariba si Bangweulu
  • Parcuri nationale neexploatate, inclusiv Kafue, Luangwa de Sud si Mosi-Oa-Tunya (Zambezi de Jos).
  • Spectaculoasa cascada Victoria unde poti face rapel, bungee jumping sau safari pe spatele elefantilor
  • Croaziere romantice la apus
  • Barajul Kariba, cel mai mare baraj african

Excursii in categoria Zambia