Argentina, a doua tara ca marime din America de Sud, este o tara uluitoare, cunoscuta pentru simbolurile ei: tango, pampas, Evita Peron, Maradona sau Che Guevara. Ea te atrage atat prin frumusetea ei naturala cat si prin orasele sale, cultura unica si oamenii minunati, pasionali si plini de energie.

Argentina mai este cunoscuta si ca “tara celor 6 continente” datorita diversitatii geografice de care ai parte vizitand-o: de la ghetarii si piscurile acoperite de zapada in Anzii Cordilieri la spectaculoasa cascada Iguazu, de la cel mai inalt varf al Americii, Aconcagua, la campiile prafuite ale Patagoniei, de la aerul european al capitalei Buenos Aires, la cel mai sudic oras, orasul de la Capatul Lumii, Ushuaia.

Buenos Aires sau “Parisul Sudului” este una dintre cele mai cunoscute si seducatoare metropole ale lumii. Daca ajungi in Buenos Aires trebuie sa iei lectii de tango argentinian pe strazile orasului sau sa vizitezi Plaza de Mayo, faimoasele cartiere San Telmo, Palermo, Recoleta sau Puerto Madeiro, Catedrala Metropolitana sau El Capitolio.

Cascadele Iguazu reprezinta una din marile minuni naturale ale lumii ce face parte din Patrimoniul Mondial Unesco, datorita frumusetii ei. Peisajul pe care-l ofera cele 275 de cascade independente ce se intind pe o distanta de 2,7 Km, in special cel al portiunii numite de localnici “Gatlejul Diavolului”, este ireal de spectaculos.

 

Alege una din destinatiile de mai jos si rezerva-ti excursia! Daca nu ai gasit ceea ce cautai, spune-ne ce-ti doresti si vom gasi o destinatie special pentru tine.

  • Buenos Aires, o metropola-port vibranta, plina de oameni pasionali
  • Spectaculoasele cascade Iguazu aflate la granita dintre Argentina, Brazilia si Paraguay
  • Patagonia, un taram fascinant, cu incredibile peisaje: stepe si campii, munti vesnic inzapeziti, ghetari, lacuri, plaje, mamifere marine si pasari
  • Parcul National al Ghetarilor a carui imagine reprezentativa este ghetarul Perito Moreno
  • Orasele cu centre istorice din regiunea Pampas
  • Ushuaia, cel mai sudic oras al lumii, cu numeroase specii de pasari, foci sau alte animale arctice si cu ghetari glaciari
  • Arhipelagul Tierra del Fuego, un loc ce facineaza de secole toti calatorii
  • Peninsula Valdes, una dintre cele mai deosebite rezervatii naturale, unde pot fi admirate balene, lei de mare sau foci
  • Muntii Anzi care ofera aventuri deosebite (hiking, ski)

Excursii in categoria Argentina