Acoperind jumatate din continentul America de Sud, Brazilia a atras calatorii de mai bine de 500 de ani. Plajele exotice, cu nisip alb fin, umbrite de palmieri se intind pe o distanta de aproape 7400 de km langa apele profund albastre ale Atlanticului. De-a lungul coastei se gasesc insule tropicale, orase mari pline de muzica si targuri coloniale incantatoare. Partea continentala ofera alt fel de peisaje: cascade maiestuoase, canioane cu stanci rosiatice si rauri de limpezimea cristalului – toate sunt doar o mica parte din frumusetea naturii.

Cele mai cunoscute atractii sunt Amazonul cu marea lui padure tropicala si Pantanal, cele doua gazduind unele dintre cele mai bogate ecosisteme de pe Terra. Privitul faunei este pur si simplu uimitor aici, existand potential pentru turismul de aventura – desi nu este nevoie sa intri in jungla pentru a o gasi. Kayaking, rafting, trekking, snorkeling si surfing sunt doar cateva modalitati de a petrece o dupa-amiaza insorita in orice regiune din Brazilia.

In Brazilia vei descoperi o pofta imensa de viata datorita oamenilor veseli si petrecareti. Fara brazilieni nu am avea samba si Carnavalul de la Rio, minunatul joc de fotbal al lui Pele si Ronaldo, costumele de baie minuscule si oamenii bronzati de pe plaja Copacabana.

Alege una din destinatiile de mai jos si rezerva-ti excursia! Daca nu ai gasit ceea ce cautai, spune-ne ce-ti doresti si vom gasi o destinatie special pentru tine.

  • Rio de Janeiro, cel mai fierbinte oras, faimos pentru carnavalul care face orasul sa clocoteasca pe ritmuri ametitoare de samba
  • Muntele Corcovado (Cocosatul) pe care se afla statuia Mantuitorului Hristos si care ofera o priveliste superba asupra orasului Rio de Janeiro
  • Brasilia, orasul in stil futurist, aflat in Patrimoniul Unesco
  • Spectaculoasele cascade Iguazu, una din marile minuni naturale ale lumii
  • Salvador da Bahia, un oras colorat cu cladiri colonial
  • Amazonul si padurea amazoniana, un adevarat paradis al vietii salbatice
  • Pantanal, unul dintre cele mai importante ecosisteme ale Terrei
  • Ouro Preto (Aurul Negru), un oras colonial ce a reprezentat o sursa de aur puternic exploatata
  • Fernando de Noronha, un arhipelag cu plaje curate si un loc minunat pentru scufundari

Excursii in categoria Brazilia