In Costa Rica, bijuteria Americii Centrale, calatorul se poate bucura de peisaje uimitoare, vulcani activi, frumoase plaje tropicale, cele mai tari aventuri, minuni ale naturii, cultura bogata, parcuri nationale spactaculoase, locuitori ospitalieri, deci de toate ingredientele unei vacante ideale. Nu e de mirare ca aceasta tara mai este numita si ”tara binecuvantata”si ca mii de turisti au pus Costa Rica in topul destinatiilor de vizitat.

Costa Rica este o destinatie fantastica. Fie ca vrei sa faci sporturi extreme ca rafting, tiroliana sau bungee jumping, sa faci surf, pescuit sportiv sau scuba diving langa recifele de corali, sa te bucuri de iesirile in natura prin padurile de mangrove, sa stai la soare sau sa te relaxezi in izvoarele cu apa fierbinte de la baza unui vulcan, sa escaladezi un munte sau sa te plimbi cu bicicleta . . . Costa Rica este destinatia pentru o vacanta perfecta.

Varietatea incredibila a reliefului iti permite sa explorezi padurea din nori intr-o zi, sa vizitezi un vulcan activ in ziua urmatoare si sa inchei sejurul relaxandu-te pe o plaja cu nisip fierbinte.

Alege una din destinatiile de mai jos si rezerva-ti excursia! Daca nu ai gasit ceea ce cautai, spune-ne ce-ti doresti si vom gasi o destinatie special pentru tine.

  • Rezervatia Monteverde, misterioasa lume a padurii din nori si locul de bastina al pasarii Quetzal
  • Capitala San Jose sau orasul eternei primaveri, un amestec de istorie si prezent modern
  • Vulcanul Arenal, aflat printre cei mai activi vulcani din lume – noaptea pot fi vazute izvoare de lava
  • Parcul National Tortuguero, regatul broastelor testoase, pe canalele caruia pot fi facute plimbari cu barca sau canoe
  • Parcul National Manuel Antonio, un mix de plaje superbe si jungla
  • Vulcanii Irazu si Poas
  • Plaja Tamarindo, una dintre cele mai frumoase plaje ale Pacificului, un paradis al surferilor dar si al celor care practica scuba diving
  • Parcul Corcovado unde valurile oceanului se intalnesc cu padurea tropicala

Excursii in categoria Costa Rica