Cuba are cam tot ceea ce iti poti imagina. Gasesti aici peisaje muntoase spectaculoase, vai salbatice neatinse, locuri cu trestie de zahar cat vezi cu ochii, plantatii de tutun verde smarald stralucind in contrast cu pamantul campurilor, sapte orase sublime datand de la jumatatea secolului al XV-lea, o varietate uimitoare a florei si faunei, unele din cele mai frumoase plaje din lume si mai ales cel mai de pret bun al Cubei: oamenii, primitori, plini de entuziasm, politicosi si distractivi.

Aflata printre cele mai importante destinatii turistice din zona Caraibelor, Cuba este un amestec de muzica, rom (Mojito, Cuba Libre sau Pina Colada), trabucuri fine, considerate a fi cele mai bune din lume, masini clasice, cultura latina si traditie revolutionara.

Posibilitatile de petrecere a timpului sunt nenumarate: poti vizita marile orase cu cladirile lor in culori pastelate, poti practica sporturi acvatice (scufundari, scuba diving, snorkeling, windsurfing), te poti relaxa la plaja in zonele de coasta sau poti pur si simplu sa descoperi apetitul de viata al localnicilor si bucuria lor de a dansa si canta. Odata de ai descoperit farmecul unic al aceste tari, iti vei dori sa revii.

Alege una din destinatiile de mai jos si rezerva-ti excursia! Daca nu ai gasit ceea ce cautai, spune-ne ce-ti doresti si vom gasi o destinatie special pentru tine.

  • Havana, capitala Cubei, cu nenumaratele sale obiective turistice: centrul istoric al Havanei, inclus in Patrimoniul Unesco, Fabrica de trabucuri Partagas, localul Bodequita del Medio, Muzeul Distileriei Havana Club, Museo de la Revolucion sau esplanada
  • Provincia Pinar del Rio, una dintre cele mai frumoase provincii cubaneze
  • Santa Clara, unde se afla monumentul si mausoleul lui Che Guevara
  • O calatorie in timp in orasul Trinidad, cu cladirile sale coloniale in culori pastelate, piete linistite si conace elegante
  • Castillo del Morro din Santiago Bay, fosta inchisoare si fortareata, actual muzeu al piratilor
  • Plajele din Cuba unde paradisul tropical se combina cu aventura, parcuri de distractii, cluburi si cabarete

Excursii in categoria Cuba