Jamaica, sau Insula Insorita, este una dintre cele mai mari insule din Caraibe care te atrage prin frumusetea plajelor sale, apele albastre ce o inconjoara, luxuriante recifuri de corali, cascade lucitoare, paduri tropicale spectaculoase, flori si plante exotice, hoteluri si vile elegante si prin muzica sa, fie ca este vorba de rock, reggae, reggaeton, soca sau jazz.

Aceasta destinatie plina de culoare este patria muzicii reggae si a faimosului Bob Marley. Jamaica este cunoscuta si pentru renumitul rom obtinut din melasa trestiei de zahar, cafea sau retetele culinare de orez si fasole.

Pe langa a te relaxa pe una din superbele sale plaje, poti sa faci scuba diving sau alte sporturi acvatice, sa explorezi una din faimoasele plantatii de cafea din Muntii Albastri, sa vezi plantatiile de trestie de zahar si bananieri, mergand pe o pluta din bambus de-a lungul fluviului Rio Grande, sa te scufunzi in gradinile subacvatice din Parcul Maritim Montego Bay sau poti vizita asezarile pescaresti sau marile orase cu magazine de cumparaturi selecte si restaurante de calitate.

Alege una din destinatiile de mai jos si rezerva-ti excursia! Daca nu ai gasit ceea ce cautai, spune-ne ce-ti doresti si vom gasi o destinatie special pentru tine.

  • Kingston, “inima” insulei Jamaica, cu centrul sau istoric in care piatetele georgiene si vilele elegante sunt invaluite in ritmuri “soca” si jazz. Aici se gaseste si Muzeul Bob Marley.
  • Montego Bay – cel mai agitat oras al insulei, renumit pentru plajele sale cu nisip alb si fin, privelisti uimitoare asupra oceanului, pentru atmosfera permanenta de petrecere si pentru distractiile pe care le ofera
  • Cascada Dune cu gradinile impresionante
  • Saltul Indragostitilor (Lovers Leap), o stanca inalta de 518m, suspendata deasupra marii ce ofera o imagine impresionanta
  • Parcul Colombus, un muzeu in aer liber unde se pot vedea relicve ale istoriei jamaicane
  • Laguna Dolphin Cove din Ocho Rios care adaposteste multi delfini
  • Orasul Spaniol (Spanish Town) – fosta capitala a tarii, un oras magnific si impresionant
  • Muntii Albastri pe traseele carora pot fi observate peste 200 de specii de pasari si peste 800 de specii de plante

Excursii in categoria Jamaica


Jamaica, Lucea
De la 1.015 €