Emiratele Arabe Unite reprezinta o destinatie a contrastelor, un stat islamic unde platanele DJ-ilor se opresc chiar inainte de chemarea la rugaciunea de dimineata a muezinilor si unde stilul de viata si traditiile beduinilor coexista cu o societate de consum foarte occidentala.

Pentru calatorii occidentali, Emiratele Arabe Unite sunt o destinatie foarte sigura in Orientul Mijlociu, care ofera comfort si o nota de exotism. Aici poti incerca pana la limita cardurile de credit in magazinele de haine de firma, sa lenevesti pe o plaja superba si sa sorbi dintr-un cocktail in timp ce te gandesti la care restaurant traditional sa faci rezervare si in ce club sa dansezi pana dimineata. Intr-o sedere mai putin hedonista, poti sa savurezi aerul zonelor protejate sau peisajul minunat de munte din Hatta, sa te targuiesti pentru suveniruri in pietele din Sharjah, sa pornesti spre nisipurile din Abu Dhabi pentru o plimbare cu camila sub cerul instelat sau sa te scufunzi in apele pline de corali ale Golfului, langa plajele neatinse de langa Ras Al-Khaimah . . . Sau, pur si simplu, ia cate putin din toate – in asta consta farmecul Emiratelor Arabe Unite.

Alege una din destinatiile de mai jos si rezerva-ti excursia! Daca nu ai gasit ceea ce cautai, spune-ne ce-ti doresti si vom gasi o destinatie special pentru tine.

  • Dubai, supranumit si capitala viitorului
  • Moscheele si forturile istorice din Abu Dhabi si Dubai
  • Insulele Qarn, Belghilam, Sadiyat sau Abul-Anyadh
  • Ras al-Khaimah cu plajele sale neexplorate
  • Muntele Hatta
  • Sapaturile arheologice de la Hili

Excursii in categoria Emiratele Arabe Unite