O calatorie in Filipine te va face sa descoperi o tara asiatica fascinanta si indepartata, cu repere occidentale, singura tara cu populatie predominant catolica din Asia. Acest arhipelag format din peste 7000 de insule, cel mai mare din lume dupa Indonezia, este binecuvantat cu locuri de o incredibila frumusete. Relieful accidentat al acestor insule le confera acestora o nota de originalitate si farmec, consolidata de multitudinea de influente culturale malay, spaniole, americane, chineze si arabe, un amestec care nu se regaseste aproape nicaieri in lume.

Filipine, acest lant de insule tropicale paradisiace, reprezinta natura in forma ei cea mai pura: Palawan, cu raurile sale subterane, padurea primitiva, luxurianta, fauna variata si minunatele locuri pentru scufundari. Vei fi fermecat de plajele cu nisip alb: Boracay si Malapascua, Bohol si curiozitatile sale geologice, de Siquijor, o insula populata de vindecatori autentici sau de insula Mindanao unde poti face trekking in rezervatia naturala a Muntelui Apo si poti admira colectia de orhidee unica in lume.

Cel mai important lucru, bucura-te de bogatia diversitatii culturale participand la numeroasele „fiestas” si festivaluri religioase pitoresti si interactionand cu localnicii primitori, prietenosi si petrecareti.

Alege una din destinatiile de mai jos si rezerva-ti excursia! Daca nu ai gasit ceea ce cautai, spune-ne ce-ti doresti si vom gasi o destinatie special pentru tine.

  • Parcul National al raului subteran Puerto Princesa, inscris pe lista Patrimoniului Mondial Unesco. Raul subteran navigabil, de 8.2 km, se crede ca ar fi cel mai lung de acest fel din lume
  • Orasul istoric Vigan, unul din cele mai bune exemple de conservare a unui oras spaniol colonial din secolul XVI
  • Bisericile construite in stil baroc la sfarsitul secolului XVI, care reflecta interpretarea arhitecturii europene de catre mesteri constructori chinezi si filipinezi
  • Parcul natural al recifelor de corali Tubbataha, unul din cele mai spectaculoase locuri de diving din Filipine si din lume, inclus in Patrimoniul Mondial Unesco
  • Vulcanul Taal este unul dintre cei mai mici vulcani din lume. Peisajul natural este fantastic datorita faptului ca in craterul vulcanului situat in mijlocul unui lac de pe o insula, exista, de asemenea, un lac.
  • Insula Boracay, una din cele mai frumoase destinatii de vacanta din Asia, este recunoscuta pentru statiunile luxoase,  preparatele culinare delicioase, incitanta viata de noapte, centrele spa. Aici se gasesc piste de mountain biking, calarie, hiking dar si o serie de locuri superbe unde se poate face snorkeling si scuba diving. Faimoasa Plaja Alba, renumita pentru nisipul sau alb si fin, este alegerea perfecta pentru a te relaxa la soare.
  • Piata Quiapo, un loc imens, pitoresc, colorat, de unde poti cumpara aproape tot ce exista sub soare.

Excursii in categoria Filipine