Austria este casa unor metropole si orase spectaculoase, a varfurilor muntoase maiestuoase, a lacurilor alpine neatinse, a unei istorii bogate si a experientelor culinare desavarsite. Iar acestea sunt doar cateva dintre lucrurile care fac uimitoare orice calatorie in Austria.

Alpii austrieci sunt un veritabil paradis montan si numai ei inspira sute de vacante in Austria. Aici ai parte de unele din cele mai bune experiente de ski din lume iar cand iarna cedeaza locul primaverii si verii te poti bucura de drumetii la fel de impresionante, de pescuit sau sporturi de apa in cele mai curate lacuri din Europa sau chiar de o runda de golf intr-o statiune cum este Zell am See.

Pe langa explorarea spatiilor deschise din Austria, poti sa iti imbogatesti vacanta cu tururi de orase. Viena este un deliciu pentru calatori, dar la fel de frumoase sunt si orasele Salzburg, Innsbruck, Bregenz si Graz. Vei vedea castele captivante si palate pitoresti, capodopere medievale si locuinte istorice, adevarate minuni facute de mana omului.

Alege una din destinatiile de mai jos si rezerva-ti excursia! Daca nu ai gasit ceea ce cautai, spune-ne ce-ti doresti si vom gasi o destinatie special pentru tine.

  • Viena, una dintre cele mai frumoase capitale europene, o imbinare intre traditie si nou, un paradis al pasionatilor de shopping dar si al melomanilor
  • Palatul Imperial Hofburg, resedinta de iarna a familiei imperiale
  • Innsbruck, un oras cu o frumusete deosebita si un adevarat paradis pentru amatorii sporturilor de iarna
  • Salzburg, cunoscut ca orasul lui Mozart
  • Castelul Hohensalzburg, unul dintre cele mai bine conservate castele din Europa
  • Palatul Schönbrunn, unul dintre cele mai frumoase palate in stil baroc din Europa
  • Zell am See si Kaprun, unele dintre cele mai populare statiuni turistice atat pe timp de iarna cat si vara

Excursii in categoria Austria