Aventurierii, iubitorii de natura, pasionatii de istorie si de cultura traditionala vor fi surprinsi de frumusetea naturala a tarii si vor gasi in Romania vacanta ideala.

Aflata in estul Europei, Romania se bucura de un relief bogat si divers: munti falnici, dealuri frumoase, campii fertile, numeroase rauri si lacuri. Dunarea strabate teritoriul tarii si se revarsa in Marea Neagra prin trei brate formand-se astfel rezervatia naturala Delta Dunarii, parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

Datorita climatului temperat si al terenurilor variate, in Romania traiesc 33,792 de specii de animale si 3,700 de specii de plante. Padurile acopera un sfert din suprafata Romaniei.

Calzi, primitori, iubitori ai distractiei, cu simt al umorului, romanii sunt considerati de catre turisti a fi printre cei mai prietenosi si cei mai ospitalieri oameni de pe pamant. Capitala Romaniei, Bucuresti, este un oras plin de viata! Arhitectura eleganta si elita bucuresteana i-au adus pe vremuri denumirea de “Micul Paris”.

Excursii in categoria