Tara: Africa / Namibia

Exploreaza unele dintre cele mai salbatice si mai izolate regiuni din Namibia, cu zboruri panoramice si iesiri cu masina pe teren fascinant, incluzand impresionanta coasta Skeleton. O sa stai  in tabere retrase, in peisajul desertic care iti taie respiratia si vei descoperi o fauna si flora unica, adaptata la viata in extremele mediului de desert.

Formatiunile stancoase iti vor taia respiratia, dunele de nisip in continua schimbare, animalele salbatice unice din desert si Rezervatia Naturala NamibRand te vor cuceri si iti vor face excursia memorabila. Te vei aventura in incredibile iesiri cu masinile de teren in rezervatie, vei explora cele mai mari dune de nisip din lume cu ATV-uri si te veti relaxa la sfarsitul unei zile reusite in rezervatie cu o seara de privit stelele alaturi de un specialist in astrologie. Toate acestea in fascinanta poveste a Namibiei.

 

Puncte de interes:

 • Impresionanta Coasta Skeleton, Namibia
 • Kilometri de dune de nisip din Rezervatia Naturala Privata NamibRand, Namibia
 • Vederi din aer a peisajelor spectaculoase din Namibia
Tara: Africa / Namibia

Tipul excursiei: Clasic

Nivelul de servicii: Superior

Gradul de solicitare fizica: 

Tara: Africa / Namibia

Acest safari incepe si se incheie la Aeropotul International Hosea Kutako (Windhoek) din Namibia.

Ziua 1:  Windhoek

La sosirea in Windhoek vei fi intampinat calduros de un membru al echipei, care te va conduce la Casa de Oaspeti Olive Grove.

Capitala Namibiei, metropola aglomerata Windhowk este principalul punct de intrare pentru majoritatea turistilor. Situata intr-o vale pitoreasca, mare parte din arhitectura orasului denota influenta distinct germana. Mostenirea germana se resimte puternic si in mancare, restaurante si desigur, in bere. Berea namibiana este cunoscuta ca cea mai buna din Africa si se produce la Windhoek.

O sa petreci prima noapte in Namibia intr-o camera la Casa de Oaspeti Olive Grove, cu micul dejun inclus.

Ziua 2: Valea Huab

Dupa micul dejun veti fi condusi la Aeroportul Eros pentru un zbor cu o aeronava usoara catre Coasta Skeleton via Golful Conception, cu privelisti spectaculoase ale canionului Kuiseb si a apropiatelor dune uriase. Daca vremea este favorabila, zborul va include si vederea din aer a faimoasei epave Eduard Bohlen la Golful Conception. Dupa o oprire la Swakopmund, zborul continua de-a lungul coastei Skeleton, aterizand langa colonia de foci de la Cape Cross pentru un picnic pe plaja.

Dupa pranz, vei zbura peste desert la formatiunile Ugab, un peisaj selenar de stanci negre care se ridica in crontrast cu nisipurile albe. Urmatoarea oprire este Tabara Kuidas in Valea  Huab, unde vei sta peste noapte intr-un cort cu dus in camera. Vei face o plimbare usoara pana la gravurile in stanca din apropierea taberei inainte sa te retragi la somn.

Ziua 3: Kaokoland

Vei petrece dimineata explorand formatiunile de gresie de la Raul Huab si descoperind fauna si flora neobisnuite, incluzand welwitschia mirabilis. Te vei bucura de pranzul la tabara Kuidas inainte sa zbori de-a lungul coastei catre Golful Terrace in Parcul Skeleton Coast. Pe coasta vei vizita piata cu pietricelele multicolore si oasele de balena albite de timp imprastiate desupra liniei fluxului. Te vei intoarce la aeronava si vei continua spre nord catre tabara Purros in valea Hoarusib din Kaokoland, unde vei petrece noaptea intr-un cort ascuns intre acacia si palmieri makanani.

Ziua 4: Raul Kunene

Vei face o plimbare panoramica cu masina de-a lungul Vaii Hoarusib, vizitand o asezare a poporului nomad Himba. Continuam spre nord de-a lungul Coastei Skeleton cu avionul, admirand epavele razlete de pe coasta si o sa oprim pentru pranz intr-un punct panoramic. Dupa pranz, vei inainta printre munti si dunele din Valea Hartmann ca sa ajungeti la Tabara Kunene River, unde vei petrece noaptea.

Ziua 5: Windhoek

Bucura-te de o excursie cu barca dimineata devreme pe Raul Kunene, admirand peisajul desertic, observand pasarile si crocodilii. Vei admira apusul in timp ce zburati inapoi spre Aeroportul Eros din Windhoek, unde vei fi intampinat cu caldura din nou la Casa de Oaspeti Olive Grove. Cazarea include micul dejun.

Zilele 6-9: Rezervatia Naturala Namibrand

Intoarcerea la Aeroportul Eros pentru un alt zbor cu aeronava usoara catre Complexul Sossusvlei Desert, unde vei petrece trei nopti intr-o suita de desert racoroasa. Sederea va fi in regim de pensiune completa, incluzand activitati in Rezervatia Naturala NamibRand.

Vei explora rezervatia cu iesiri panoramice in vehicule deschise 4X4 si vei intalni o varietate de animale adaptate vietii de desert, incluzand antilopa gemsbok, zebra, antilopa springbok, vulpea cu urechi de liliac, lupul de pamant, caracalul si sacalul. Te vei aventura printre dune pe ATV, vei afla mai multe despre fauna si flora in plimbarile cu ghid in natura si te vei minuna de cerul instelat al desertului adus la viata prin telescopul de mare putere din complex.

Ziua 10: Plecarea

Bucura-te de un ultim zbor peste peisajele desertice la intoarcerea spre Windhoek, unde se va incheia aventura ta alaturi de noi.

Tara: Africa / Namibia

Pret incepand de la 4.900 EUR / persoana

Ce este inclus:

 • 10 zile/9 nopti cazare in camera twin
 • Jurnal de calatorie personal
 • Mesele specificate in itinerar
 • Activitatile programate conform itinerariului
 • Transport aerian si transferuri programate conform itinerariului
 • Bauturi marci locale (marcile premium sunt disponibile contra cost)
 • Servicii de curatatorie cu exceptia Casei de oaspeti Olive Grove
 • Asigurarea de evacuare in caz de urgenta medicala

 

 Si ce nu este inclus:

 • Gratuitatile si obiectele de uz personal
 • Bauturile nespecificate ca fiind incluse
 • Vizele (Te rugam sa te informezi riguros cu privire la conditiile de calatorie catre tarile pe care urmeaza sa le vizitezi).
 • Zborurile internationale

 

Activitati optionale:

Iti putem personaliza vacanta in functie de preferinte. Spune-ne doar ce-ti doresti.

Se aplica termenii si conditiile Exploratist Adventures.

Excursii similare


India, taramul Maharajahilor
De la 1302 €

Cascada Victoria, Zambia – o minu ...
De la 2.800 €

Sanctuarul natural din Zambia
De la 3.900 €

Tanzania – o locatie exclusivista
De la 4.500 €