Tara: Australia si Oceania / Noua Zeelanda

Oceania este o intindere vasta, arbitrar definit de lume drept locul unde Oceanul Pacific conecteaza natiunile, mai degraba decat frontierele terestre. Acesta gazduieste plaje albe stralucitoare, palmieri de cocos leganati de briza, recife de corali si insule vulcanice robuste ridicandu-se din oceanul albastru. Natiunile sale diverse au unele dintre orasele cele mai internationale si unele dintre satele cele mai indepartate. Australia, Noua Zeelanda, Papua Noua Guinee  sunt de departe cele mai mari tari de pe continent si primele doua cele mai vizitate de catre turisti.

Descopera splendoarea si uimitoarele locuri din Noua Zeelanda, o tara pur si simplu incredibila, fara pereche si fascinanta. Viziteaza Noua Zeelanda si exploreaza farmecul si frumusetea naturii, plajele aurii, peisajele spectaculoase si infuzia de aventura ce o regasesti la fiecare pas.

Coasta Bay of Plenty, Tauranga, este una dintre cele mai bune destinatii de vacanta ale Noii Zeelande pentru pescuit. Ea ofera o varietate mare de cazare, activitati, atractii pitoresti, cultura si experiente gastronomice de top.

Fie ca iti doresti aventura, linistea de pe plaja sau pur si simplu vrei sa te relaxezi, Bay of Plenty este locul ideal pentru a te urca intr-o barca si pentru a pescui cea mai mare varietate de peste la care te poti gandi.

Puncte de interes:

  • pescuitul pestilor rapizi ca trevally sau kingfish
  • pescuit de adancime de snapper, terakihi, hapuka, gurnard, grouper si alte specii locale
Tara: Australia si Oceania / Noua Zeelanda

Tipul excursiei: Activ

Nivelul de servicii: Standard

Gradul de solicitare fizica: 3

Tara: Australia si Oceania / Noua Zeelanda

Ziua 1 – Ziua 2

Transferul de la aeroport si acomodarea la Trinity Wharf Tauranga Hotel.

Zilele 3 – 5

Trei zile de  pescuit pe yachtul privat cu ghid full time, toate sculele de pescuit, momeala, incluse. Apele bogate din jurul Noii Zeelande permit pescuitul pe tot parcursul anului. Apele calde ale Pacificului, in timpul verii (octombrie-aprilie) aduc specii suplimentare in zona, inclusiv ton dungat, trevally, mahi mahi si marlin.

Cu toate acestea, pe tot parcursul anului se pescuiesc interesantii si puternicii kingfish si specii mari de adancime ca hapuka, “nas albastru” si biban de mare, de asemenea, se gasesc o varietate de pesti ca snapper si tarakihi, pestele-spada si rechini.

Ziua 6

Plecare din Tauranga intr-un nou itinerariu.

Tara: Australia si Oceania / Noua Zeelanda

Pret incepand de la 1.900 EUR / persoana

Ce este inclus:

  • Cazare la Trinity Wharf Tauranga Hotel
  • Toate mesele asigurate
  • 3 zile de pescuit
  • Echipament
  • Transport

 

 Si ce nu este inclus:

  • Alte mese decat cele mentionate mai sus
  • Bilet de avion
  • Asigurare medicala

 

Activitati optionale:

Iti putem personaliza vacanta in functie de preferinte. Spune-ne doar ce-ti doresti.

Se aplica termenii si conditiile Exploratist Adventures.

Excursii similare


Surf si Yoga in Portugalia
De la 975 €

Paradisul snowborder-ilor
De la 350 €

Schi cu familia in Ötztal
De la 700 €

Schi in Kaprun
De la 250 €