Tipul Excursiei

Activ

Provocarea aventurii fizice se intalneste cu explorarea captivanta – excursiile noastre active sunt facute pentru cei care apreciaza activitatile in aer liber. De la trekking si biking la rafting pe cursuri repezi si kayaking, vei depune ceva efort dincolo de traseele turistice clasice.

Canada Goose

Cand incepe sa ninga, incep aventurile Canada Goose! Aceste tururi flexibile de iarna includ activitati specifice sezonului rece cu accent pe invatarea prin experienta. Iti vei mentine caldura corporala in canadienele Canada Goose incluse in tur, in timp ce vei face safari cu reni, urmarind animalele salbatice de-a lungul gheturilor plutitoare sau construind igloo-uri.

Clasic

Proiectata pentru a da o experienta de calatorie autentica si de neuitat, excursiile noastre tip clasic se adreseaza tuturor. Asta pentru ca sunt despre explorarea peisajelor unice, a vietii salbatice si a culturilor locale.

Expeditie

Pune-ti canadiana in bagaj si urca la bordul M/S Expedition pentru o aventura unica in viata. Condusi de o echipa extraordinara de naturalisti, biologi, antropologi si istorici, vom naviga pe coastele cele mai indepartate si vom privi de aproape viata salbatica si peisajele incredibile.

Familie

Inainte sa te hotarasti sa intemeiezi o familie, ai mers cu rucsacul in spate si ai dormit in hamace la malul marii. Acum vrei sa impartasesti acelasi spirit de aventura cu familia ta. Asa ca vom face asta prin excursii autentice si educationale ce vor contine ceea ce e important pentru parinti – durata scurta de deplasare si siguranta calatoriei in grup.

Independent

Daca preferi sa experimentezi lumea pe cont propriu sau ca o continuare a unei excursii de grup, atunci acesta este tipul de excursie ce ti se potriveste. Esti liber sa combini modulele iar membrii echipei locale vor fi in apropiere sa se asigure ca aventura ta se va desfasura conform planului. Ei vor avea grija de detalii, dar aventura iti apartine in intregime.

Editie limitata

Fa rezervarile din timp! Desi toate aventurile noastre sunt speciale, aceste excursii se vor ocupa rapid. Unele au ca punct principal festivaluri culturale, altele sunt excursii dedicate fotografierii – dar toate aceste plecari unice ofera oportunitati extraordinare de a experimenta unele din cele mai interesante evenimente de pe planeta.

Prin tara

Pentru aventuri practice, urca-te la bord! Camioanele noastre iti deschid sate rar vizitate din Africa, vederi indepartate si viata salbatica uimitoare. Ajuta-ne sa ridicam tabara, da o mana de ajutor la pregatirea mesei si lucreaza cu noi ca sa traversam raurile, campiile si trecatorile. Excursiile noastre prin tara ofera o valoare deosebita si o experienta autentica a locurilor.

Voluntariat

Exploreaza lumea, implica-te in culturile diverse si fa diferenta, toate in acelasi timp. Construieste scoli sau ajuta la protejarea testoaselor de mare – munca de voluntariat este diversa dar te vei intoarce sigur cu o conexiune profunda si pura si amintiri pentru o viata.

Tineri

Se amesteca aventura, preturile mici si autenticitatea cu un grup de la 18 la 30 si ceva de ani. Se adauga mijloace de transport locale si cazare autentica si se serveste cu garnitura de destinatie plina de culoare. Recomandat pe malul marii la plaja, o dupa-amiaza la muzeu sau intr-o iesire de noapte.