Am creat acest tip de excursii pentru sufletul si inima ta!  Daca vrei sa incerci ceva absolut inedit, pentru care nu o sa gasesti model de comparatie cu nici o alta experienta avuta, iti propunem ca o parte din vacanta ta sa ti-o dedici unei cauze nobile.

In loc de a lua intotdeauna ceva atunci cand calatoresti, de ce sa nu dai ceva inapoi? Nu e nici o imersiune culturala cu o mai mare recompensa decat cel de a castiga respectul lucrand cot la cot cu localnicii.

Pentru inceput iti propunem 3 proiecte insa suntem deschisi la provocari:

  • Ursii Panada, Xi’an, China – fi voluntari in cea mai mare rezervatie de panda din lume si alatura-te unui grup de tineri cu dizabilitati intelectuale la un centru unicat cu sediul intr-o ferma organica;
  • Broastele testoase marine, San Jose, Costa Rica – cinci zile de voluntariat pentru a te asigura ca aceste creaturi induiosatoare o sa existe in continuare in zona pentru ca generatiile viitoare sa le poata admira;
  • Centru de reabilitare si conservare a animalelor salbatice, Puerto Maldonado, Peru –  cinci zile de voluntariat, in care o sa ajuti la hranirea si protejarea animalelor astfel încat acestea sa poata fi eliberate cu succes inapoi in habitatele lor natural.

Excursii in categoria Voluntariat